El nostre despatx...

Coneix a l’equip compromès amb la justícia i els valors democràtics. El nostre equip és aquí per a guiar-te i aconseguir la millor solució jurídica.

Qui som?

El nostre despatx està format per un conjunt d’advocats i advocades i de personal especialitzat en el camp de l’oficina jurídica, que posem en comú coneixements, esforços i mitjans materials, per tal de prestar un servei independent i eficaç d’assistència i defensa jurídica.

Els nostres advocats i advocades formen part de diverses associacions de juristes, s’impliquen en la tasca col·legial, es troben exercint la docència del dret en diferents espais de coneixement, col·laboren de forma altruista amb entitats del tercer sector i amb associacions d’afectats per malalties i les seves famílies. Així mateix, tenen diverses publicacions sobre matèries relacionades amb el dret i intervenen assíduament en diferents mitjans de comunicació.

D'on venim?

El despatx es troba en funcionament ininterrompudament des de l’any 1945, en què el va fundar l’advocat SIMEÓ MIQUEL PEGUERA.

L’any 1978 s’hi va incorporar el seu fill, SIMEÓ MIQUEL ROÉ i es va constituir en societat civil, fundada pels advocats SIMEÓ MIQUEL PEGUERA, SIMEÓ MIQUEL ROÉ i MIQUEL ÀNGEL ALONSO SANCHO.

Es van succeir diferents incorporacions d’advocats i advocades i, finalment, l’any 2009 la societat va adoptar l’actual forma de societat limitada professional, de la que en l’actualitat formen part tots els advocats i advocades del despatx, així com també el personal administratiu.

Associació europea d'advocats demòcrates

Associació de juristes demòcrates

Juristes sense Fronteres

Comissió de Defensa dels drets humans del Col·legi de Barcelona

Comissió del Torn d'Ofici del Col·legi de Lleida

Comissió de Llengua Catalana del Col·legi de Lleida

Comissió de Defensa dels drets humans i estrangeria del Col·legi de Lleida

La nostra Filosofia Jurídica

Missió

A través de la nostra professió com a advocats, ens dediquem a defensar als nostres clients amb professionalitat i eficiència. Assumim les defenses de forma col·lectiva de manera que, amb independència de l’advocat concret que dugui personalment la defensa, tota la resta intervenim en la discussió de l’estratègia per adoptar les decisions més transcendents.

Visió

La nostra visió és ser un referent en la defensa de la justícia i els valors democràtics per a garantir els drets i la dignitat de les persones.

Valors

Els nostres valors es resumeixen en: professionalitat, transparència, eficiència, especialització, igualtat de gènere, accés universal a la justícia, garantir l’ús del català als tribunals i promoure el coneixement jurídic per tenir ciutadans lliures.

Abrir chat
1
Hola! En què podem ajudar-te?